Magazinul nostru online, va pune la dispozitie produse atat pentru uz personal cat si pentru hoteluri. Comercializam prosoape de baie, prosoape de maini si de fata, prosoape Spa, covoras picioare. Produsele noastre au model cu talpi si sunt clasificate pe diferite dimensiuni si gramaje. Sunt lucrate atent, au dublu fir si dubla cusatura la margini avand bordura model grecesc (greek border).

In cazul in care ati ales produsul dorit, aveti posibilitatea de a selecta daca sunteti persoana fizica, sau persoana juridica (industria horeca).

In cazul in care clientul este persoana fizica, poate apasa butonul Adauga in Cos. In cazul in care clientul este persoana juridica (industria horeca), ne poate cere o oferta de pret direct pe email-ul nostru.

Cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea produsului in cos va aparea continutul cosului in partea de sus, dreapta, acolo unde este in permanenta simbolul cosului de cumparaturi.
cos cumparaturi
Puteti oricand verifica exact ce contine in acel moment cosul si puteti modifica cantitatea la fiecare produs daca dati click pe „Vezi cos”, aflata sub cosul de cumparaturi. In plus, tot aici puteti vedea in permanenta valoarea totala a produselor din cos.

Date personale pentru livrare

Dupa ce ati ales produsele, dati click pe butonul „La finalizeaza comanda”, moment in care apare formularul pentru completarea datelor de client.

formular comandaDaca efectuati pentru prima data cumparaturi din magazinul on-line Prosoape-Hotel, completati datele de facturare si livrare, dand click pe „La finalizare comanda”.

Livrare si costuri de transport

Livrarea in tara a produselor comandate se face prin curier rapid intr-un termen de 2-3 zile lucratoare.

Costul de transport (in tara) este – RON pe colet, indiferent de numarul de produse comandate si se adauga la valoarea facturii, ca si pozitie distincta.

Comenzile primite vineri dupa ora 12.00 se considera intrate lunea urmatoare dimineata la ora 8.30.
Nu putem efectua livrări la căsuţe poştale.
Magazinul online www.prosoape-hotel nu comercializeaza produsele sale si in afara granitelor tarii.

Modalitati de plata

Pe www.prosoape-hotel.ro iti punem la dispozitie 3 modalitati de plata:

plata

1. Plata prin Transfer bancar se face doar în baza facturii proforme emise de Prosoape-hotel.ro

2. In sistem ramburs. Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: Ramburs cand primesc coletul acasa. Dupa ce dumneavoastra plasati comanda, noi pregatim coletul, il inmanam curierului, iar dumneavoastra veti plati contravaloarea produsului si a transportului in momentul in care curierul va livreaza produsul la adresa dorita.

3. Plata in numerar. Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand comandati telefonic. Dupa ce dumneavoastra plasati comanda, sunteti instiintat printr-un email / telefonic / sms ca puteti veni la sediul nostru sa ridicati produsul. Plata produsului o veti face in numerar.