Punem la dispozitia clientilor nostri produsele cele mai potrivite, mereu la moda si de actualitate, pentru nevoile si dorintele lor la un raport calitate/pret greu de egalat!

Compania noastra a cunoscut o crestere continua de-a lungul timpului, succesul sau datorandu-se unei echipe de profesionisti instruita continuu. Cu o experienta profesionala de peste 10 ani, personalul nostru este pregatit pentru orice cerinta. Oferim solutii optime la preturi realiste. Ne adaptam continuu la nevoile si pretentiile clientilor. Asiguram personalizarea produselor prin brodare (sigle, denumiri, litere, etc.) si tesatura cu ata de matase. Acordam o atentie deosebita detaliilor si veti folosi cu placere produsele noastre.

Produsele noastre DEVIN IMPORTANTE ATUNCI CAND LIPSESC !

Calitatea produselor noastre

Produsele firmei noastre sunt fabricate in special pentru cumparatorii din domeniul hotelier. Va oferim produse de calitate, din bumbac 100%, special concepute pentru nevoile si cerintele dumneavoastra.

Materialele moi si pufoase va vor oferi relaxarea mult dorita. Produsele pot fi personalizate in tesatura sau prin brodare.

Certificari, materiale utilizate

Materialul pentru care s-a aplicat certificarea indeplineste cerintele specifice pentru clasa de produse II a Oeko-Tex® Standard 100. Este un reprezentant al grupului de articole pentru care s-a facut o cerere de certificare.

Certificarea pentru urmatorul grup de articole este aprobata:
Prosop cu model grecesc pe margini (cu si fara margine din polyester) precum si halate de baie din tesaturi cu bucle, vopsite, reactive si albe, produse din bumbac. Fiecare detinator de certificat a semnat pentru calitatea articolelor sale pe propria raspundere. Aceasta respecta declaratia de conformitate data. El se angajeaza sa asigure acest lucru prin controale adecvate si suficiente la fata locului. Angajamentul include, de asemenea, calitatea materialelor cumparate.

In cazul delegarii anumitor parti ale acestei asigurari a calitatii catre altii, organismul de certificare trebuie sa fie pe deplin in cunostinta de cauza (vezi punctul 4 “Declaratie de conformitate”).

Oeko-Tex® este autorizata sa efectueze controale la fata locului, cu scopul de a inspecta bunurile certificate. Detinatorul certificatului va primi un raport de testare separat, cu rezultatele acestor inspectii. In cazul in care controalele la fata locului releva o abatere de la valorile limita, va trebui sa se efectueze teste suplimentare. Costurile aferente vor fi suportate de catre detinatorul certificatului.

Versiunea curenta a Oeko-Tex® Standard 100 este reprezentata de editia 01/2011. Aceasta poate fi descarcata direct de pe pagina principala a Oeko-Tex® (http://www.oeko-tex.com).

 

 

Numar matricol

Descriere articol / material

Tip

Culoare

Compozitie

1

Prosop cu model grecesc pe margini

optic

alb

CO 100

Rezultat/e testare
Testarea s-a desfasurat cu respectarea Oeko-Tex® Standard 100.
Rezultatele testarii sunt prezentate in tabelul de mai jos.
Nota: n.d. = nu este detectabil (sub limita de cuantificare)

esantion

pH

1 prosop cu model grecesc pe margini alb

5,9

valori limita conform Oeko-Tex® Standard 100

clasa produse 4,0 – 7,5

clasa produse II4,0 – 7,5

clasa produse III4,0 – 9,0

clasa produse IV4,0 – 9,0

esantion

total pesticide in mg/kg (ppm)

1 prosop cu model grecesc pe margini alb

n.d.

valori limita conform Oeko-Tex® Standard 100

clasa produse Isum 0,5

clasa produse IIsum 1,0

clasa produse IIIsum 1,0

clasa produse IVsum 1,0

 

 

 

Unde ne gasiti

 

SEDIUL CENTRAL
Adresa: B-dul Timisoara Nr. 103-111, Corp E6, Sector 6, Bucuresti
Telefon mobil: +40 729 64 64 34
Telefon fix: +4021 444 03 74
Fax: +4021 444 02 74

 

MAGAZIN
Adresa: Complex Comercial SIR, Stand E6-E7, Soseaua Virtutii 1A, sector 6, Bucuresti
Telefon mobil: +40 729 64 64 34
Telefon fix: +4021 444 03 74
Fax: +4021 444 02 74

E-mail: contact@prosoape-hotel.ro